Hälsning från Griffin

Hej allihopa!

Nu har jag varit hos min matte ett tag och jag stortrivs! Här får jag lära mig nya saker varje dag, till exempel som att bilar inte är så farliga som jag trodde eller att alla tvåbeningar är mina kompisar! Jag bara älskar att få all mys som jag får om dagarna! När matte kommer hem så myser vi i 10 minuter och sen får hon göra annat, så gör vi på morgonen också, mys i 10 minuter när hon vaknar, måste vara det bästa som finns!

Jag blir överlycklig när hon kommer hem och hon brukar kalla mig för studsbollen i samband med hemkomsten! Min matte säger att jag är den finaste hunden som finns. Hon säger också att jag är duktig på att använda nosen så vi har börjat träna på det nu! Matte är så glad och lycklig över att hon har mig men gladast är definitivt jag!

Hälsningar från Griffin & Cicci