Bli månadsgivare

Vem betalar för veterinärvården när en hemlös hund behöver hjälp?

Under 2017 räddade Hundar Utan Hem 1015 hundar – tack vare våra stödmedlemmar och engagerade medarbetare som varje dag brinner för ge hundar ett tryggt och kärleksfullt hem.
Men varje dag avlivas helt underbara hundar som vi skulle kunna rädda – om vi hade fler medlemmar som stöttade vår verksamhet.

 

Bli månadsgivare idag!

Din gåva går till veterinärvård för hemlösa hundar och du fyller själv i summan du vill skänka per månad. Klicka på bilden nedan, fyll i formuläret och signera direkt med mobilt Bank ID.
Då hjälper du oss att rädda hundar varje månad. Tack!

Om du inte har tillgång till e-signering så kan du skriva ut ett autogiromedgivande eller så kan vi skicka en blankett till dig. Men detta ska enbart vara ett alternativ om du inte har möjlighet att skriva ut själv. Du hittar formuläret här.

Varmt tack för att du stödjer vårt arbete för att rädda hundar!

Den magra hunden “Summer” på bilden ovan bor nu i ett underbart hem i Skåne med sin älskade vän som också är adopterad från Irland. Som medlem är du med och gör det möjligt att rädda hundar som Summer.

Det här är en kort video från Offaly Dog Pound. Den förklarar bakgrunden till Hundar Utan Hem och vårt arbete för att rädda Irlands hundar.