Anmälan som jourhem

Ta hand om en hund som behöver tak över huvudet och en trygg famn i väntan på en egen familj! 💙

Just nu har vi ett stort behov av jourhem. Som jourhem fungerar du som ett tillfälligt hem tills hunden fått en egen familj. Då du blir hundens trygghet är det viktigt att hunden inte behöver vara ensam och att du är tillgänglig på obestämd tid. Detta för att hunden inte ska behöver flytta förrän det är dags att landa i sitt för alltid-hem. Vi söker både jourhem helt utan andra djur och jourhem som redan har hund.

Läs igenom vår information om att vara jourhem innan du gör en intresseanmälan.

Om du har små barn under 6 år eller behöver kunna lämna din hund ensam relativt omgående ber vi dig att inte fylla i en intresseanmälan då vi behöver lägga våra resurser på att kontakta de jourhem som kan anpassa ensamtiden efter hunden. Vi kommer inte att godkänna jourhem som kan ta emot en jourhund kortare perioder än 4 veckor (t.ex under semester eller skollov).

Du kan inte förvänta dig att en jourhund är rumsren, även om den har varit det tidigare händer olyckor och det kan dröja veckor innan hunden gör sina behov utomhus.

Jourhem med tillgång till hundgård kan vara intressant för hundar som redan bor i hundgård.

För att vi bättre ska kunna matcha dig med en av de hundar som behöver jourhem så ber vi dig att fylla i alla fält innan du skickar in. Tack!

Anmälan som jourhem

Intresseanmälan är inte bindande men en förutsättning för vidare dialog.

Vi sparar alla inkommande intresseanmälningar för att kunna kontakta dig vid behov. När du skickar din intresseanmälan godkänner du att Hundar Utan Hem behandlar dina uppgifter, du kan läsa mer om detta under vår integritetspolicy. Det är bara medarbetare inom Hundar Utan Hem som kan se dina uppgifter och vi lämnar inte ut information till tredje part.

Intresseanmälan Jourhem

 • Tänk på att du måste vara minst 20 år.
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)