Anmälan som jourhem

Innan du gör en intresseanmälan för att vara jourhem är det viktigt att du har läst igenom vår information om att vara jourhem och förstår vad det innebär.

De allra flesta av våra hundar behöver landa i ett tryggt och lugnt hem. Det innebär att vi inte placerar hundar i jourhem med barn under 6 år och att vi söker jourhem där hunden har sällskap hela tiden tills hunden känner sig trygg nog att lämnas ensam en stund. Detta kan ta olika lång tid.
* Hundgård kan vara intressant för hundar som redan bor i hundgård.

Om du har småbarn under 6 år eller behöver kunna lämna din hund ensam relativt omgående ber vi dig att inte fylla i en intresseanmälan då vi behöver lägga våra resurser på att kontakta de som kan anpassa ensamtiden efter hunden. 

För att vi bättre ska kunna matcha dig och en av de hundar som behöver jourhem så ber vi dig att fylla i alla fält innan du skickar in. Tack!

Anmälan som jourhem

Intresseanmälan är inte bindande men en förutsättning för vidare dialog.

Tyvärr har vi inte resurser att kontakta de som vi just nu inte har en matchande jourhund till, men vi tackar för din vilja att hjälpa till och kan eventuellt höra av oss framöver.

Vi sparar alla inkommande intresseanmälningar för att kunna kontakta dig vid behov. När du skickar din intresseanmälan godkänner du att Hundar Utan Hem behandlar dina uppgifter, du kan läsa mer om detta under vår integritetspolicy. Det är bara medarbetare inom Hundar Utan Hem som kan se dina uppgifter och vi lämnar inte ut information till tredje part.


Ja, vi har hundvan katt eller katterVår katt eller katter är inte hundvan


Barn 0-3 årBarn 3-5 årBarn eller ungdomarEndast vuxnaBarnbarn som hälsar på


Enskilt hus eller gård på landetHus i villaområde

RadhusLägenhet väldigt nära skogenLägenhet i lugnt lägenhetsområdeLägenhet centralt i område med mycket människor och trafik


Helt inhägnad tomt

Delvis staket

Inget staket


Ingen ensamtid om vi inte ser att hunden kan vara ensam0-4h per dag, hunden jag eller vi tar emot måste klara att lämnas ensam relativt omgående 
- (Om du kryssat i det här alternativet så kommer vi att kontakta dig först när vi har en trygg svensk hund som kan lämnas ensam omgående. Det kan dröja innan vi hör av oss.)Hunden får vara i hundgård när vi inte är hemma. - (Om du kryssat i denna kommer vi att kontakta dig först när vi har en hund som bott i hundgård tidigare och kan trivs med det livet. Det kan dröja innan vi hör av oss.)

Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna ta ställning till din jourhemsanmälan och för att kunna kontakta dig för att gå vidare i processen. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.