Anmälan som jourhem

Innan du gör en intresseanmälan för att vara jourhem är det viktigt att du har läst igenom vår information om att vara jourhem och förstår vad det innebär.

De allra flesta av våra hundar behöver landa i ett tryggt och lugnt hem. Det innebär att vi sällan placerar hundar med barn under 6 år och att vi i nästan alla fall söker ett jourhem där hunden har sällskap tills hunden känner sig trygg nog att lämnas ensam en stund. Detta kan ta olika lång tid.

För att vi bättre ska kunna matcha dig och en av de hundar som behöver jourhem så ber vi dig att fylla i alla fält innan du skickar in. Tack!

Anmälan som jourhem

Om du har småbarn under 6 år eller behöver kunna lämna din hund ensam relativt omgående för jobb eller studier så tackar vi varmt för din vilja att hjälpa till men ber dig att inte skicka in en intresseanmälan då vi behöver lägga vår tid på att kontakta de som kan anpassa ensamtiden efter hunden. Hundarna behöver landa i en lugn och trygg tillvaro i väntan på ett permanent hem.

Intresseanmälan är inte bindande men en förutsättning för vidare dialog.

Vi sparar alla inkommande intresseanmälningar för att kunna kontakta dig vid behov. När du skickar din intresseanmälan godkänner du att Hundar Utan Hem behandlar dina uppgifter, du kan läsa mer om detta under vår integritetspolicy. Det är bara medarbetare inom Hundar Utan Hem som kan se dina uppgifter och vi lämnar inte ut information till tredje part.


Villa/husRadhusLägenhet (Centralt)Lägenhet i lugnt områdeLägenhet (Landet)Gård/LandetAnnat

Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna ta ställning till din jourhemsanmälan och för att kunna kontakta dig för att gå vidare i processen. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.