Anmälan som jourhem

Innan du gör en intresseanmälan för att vara jourhem är det viktigt att du har läst igenom vår information om att vara jourhem och förstår vad det innebär.

Om du har småbarn under 6 år eller behöver kunna lämna din hund ensam relativt omgående ber vi dig att inte fylla i en intresseanmälan då vi behöver lägga våra resurser på att kontakta de som kan anpassa ensamtiden efter hunden. Vi kommer inte att godkänna jourhem som kan ta emot en jourhund kortare perioder än 4 veckor (t.ex. semester eller skollov).

Man ska heller inte förvänta sig att hunden är rumsren, även om den har varit det tidigare händer det olyckor och det kan dröja veckor innan de gör sina behov utomhus.

* Hundgård kan vara intressant för hundar som redan bor i hundgård.

För att vi bättre ska kunna matcha dig och en av de hundar som behöver jourhem så ber vi dig att fylla i alla fält innan du skickar in. Tack!

Anmälan som jourhem

Intresseanmälan är inte bindande men en förutsättning för vidare dialog.

Tyvärr har vi inte resurser att kontakta de som vi just nu inte har en matchande jourhund till, men vi tackar för din vilja att hjälpa till och kan eventuellt höra av oss framöver.

På grund av Covid-19 så får vi väldigt många intresseanmälningar och har inte lika många hundar som behöver jour som vi har anmälda jourhem, så under den här perioden så kan det finnas många som anmält sig som tyvärr inte kommer att få en hund, men alla som har skrivit att de kan ta emot hund även efter Corona kommer att prioriteras.

Vi sparar alla inkommande intresseanmälningar för att kunna kontakta dig vid behov. När du skickar din intresseanmälan godkänner du att Hundar Utan Hem behandlar dina uppgifter, du kan läsa mer om detta under vår integritetspolicy. Det är bara medarbetare inom Hundar Utan Hem som kan se dina uppgifter och vi lämnar inte ut information till tredje part.

Intresseanmälan Jourhem

 • Tänk på att du måste vara minst 20 år.
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)
  (kryssa i allt som stämmer)