Företagssamarbete

Hjälp oss att hjälpa fler hundar och visa att ditt företag är djurvänner!

FöretagssamarbeteHundar Utan Hem är beroende av stöd från sponsorer, gåvogivare och medlemmar för att kunna fortsätta hjälpa hundar som ingen annan bryr sig om. Låt ditt företags CSR-arbete gå till behövande hundar! Du som företagare kan göra stor skillnad!

Vi har 90-konto vilket innebär att vi står under Svensk Insamlingskontrolls översyn, som ställer höga krav på den ekonomiska redovisningen och att de insamlade medlen verkligen tillfaller ändamålet.

Vi erbjuder sponsorpaket som inkluderar förmånliga plats på vår webbsida som har ca 2 000 unika besökare dagligen. Vi har även en Facebooksida med ca 117 000 följare och Instagram med runt 86 000 trogna följare.

Samarbete kan bestå av såväl ekonomiskt stöd som material och personresurser. Hör av er till oss så hittar vi tillsammans en lösning som vi båda är nöjda med.

 

Kontakta oss

    Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna kontakta dig med din förfrågan. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.