UF-Företag

UF-Företag

Det är härligt med engagemang och ungt företagande! Vi är oerhört stolta och glada att många kontaktar oss för att man vill göra skillnad för utsatta hundar under sitt UF-år.

Vi har dock begränsat med resurser och har svårt att hinna hjälpa och coacha er så vi har försökt samla information, tips och svar på de vanligaste frågorna här och hoppas att ni kan starta ert UF-företag med hjälp av det. Saknar ni någon information får ni såklart kontakta oss på sponsor@hundarutanhem.se.

Användande av vårt namn och logotype

Det vi beskriver nedan är inte för att vi är krångliga eller taskiga utan för att vi behöver kunna stå för allt där vår logotype finns med och vi har ingen möjlighet att kontrollera alla olika initiativ som startas.
UF-Företag
Vi har tagit fram en särskild logotype som alla som samlar in pengar till förmån för oss får använda under insamlingsperioden. Logotypen kan man både använda på en webbplats eller om man vill trycka den på något material. Man får ändra storlek men inte beskära eller på annat sätt ändra eller manipulera loggan. Däremot får man inte använda vår vanliga logotype utan att ha fått särskilt tillstånd av oss.

När ni marknadsför ert arbete är det viktigt att ni alltid uttrycker att ni gör insamlingen till förmån för oss och inte i samarbete med oss – ett samarbete kräver att vi har en särskild överenskommelse.

Insamling av pengar

Ett tips som kan få er att nå högre insamlingsmål är att också starta en insamling till förmån för Hundar Utan Hem på Facebook. Då når ni många och det är lätt att se hur mycket pengar som samlats in.

Sälja vår väggalmanacka

Varje år tar vi fram en fin väggalmanacka. Fotografierna är tagna av en proffsfotograf och alla hundar på bilderna har tidigare varit hemlösa men lever nu lyckliga i nya hem. Vi tar gärna emot hjälp att sälja kalendrar. Antingen kan ni köpa ett antal kalendrar som ni använder som visningsexemplar. Kunderna kan sedan köpa kalendern från vår webbshop och få den hemskickad. Alternativet är att ni gör en beräkning hur många kalendrar ni tror att ni kommer kunna sälja och så köper ni dem av oss och säljer direkt till era kunder. Kontakta oss på sponsor@hundarutanhem.se så kommer vi överens om detaljerna.
UF-Företag

Hjälp oss med Hundpromenaden

Ni kan också bidra genom att hjälpa till vid Hundar Utan Hems event Hundpromenaden. Eventets syfte är att samla in pengar till veterinärvård för hemlösa hundar. Det är Hundar Utan Hem som arrangerar Hundpromenaden, men promenaderna genomförs av volontärer och hålls på många orter runt om i Sverige. Hundpromenaden brukar hållas i slutet av april, början av maj varje år. Maila oss på event@hundarutanhem.se för att anmäla intresse och få mer information.

Insamling av saker

Om ni vill samla in begagnade hundsaker till hundarna som är kvar på Irland ber vi er läsa på vad vi behöver på vår webbsida. Saker som samlas in får gärna vara begagnade men ska vara hyfsat rena och inte så trasiga så de inte går att använda eller att de riskerar att gå sönder och skada en hund t.ex. ett väldigt slitet halsband.

Vi har ingen möjlighet att åka och hämta saker utan samlar ni in måste ni vara beredda att lämna det till oss. Antingen kommer ni överens med någon av de personer som tar emot saker till förmån för oss eller så kommer ni överens med oss om var och när ni kan lämna (i första hand kan man lämna i Stockholm)
UF-Företag

Viktigt!

Om det kommer till vår kännedom UF-företag inte uppför sig schysst eller har en insamling som inte är i enlighet med vår värdegrund, kan vi besluta att insamlingen måste avbrytas. Vi står för alla djurs välmående och lika rätt oavsett djurslag och i vilket land de är födda. Vi vill inte förknippas med våld, hot eller kränkningar av något slag. Vi är politiskt och religiöst obundna.

Återigen TACK för att ni vill hjälpa oss att hjälpa!

Kontakta oss

    Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna kontakta dig med din förfrågan. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.