Minnesgåvor och testamente

Minnesgåvor

Hur skriver man testamente?

Genom att testamentera en del av din kvarlåtenskap så lever din omtanke om hundar vidare och räddar livet på hundar som annars inte hade haft en chans. Vi rekommenderar alltid att du skriver ditt testamente tillsammans med en jurist. Testamenten har strikta formkrav, därför är det bra att ta hjälp av någon som kan.

För att lämna en minnesgåva och få ett gåvobrev

Hundar Utan Hem tar tacksamt emot minnesgåvor. Hedra en närstående – två- eller fyrbent – med en minnesgåva. Genom gåvan bidrar du till att rädda och hjälpa hundar att hitta ett hem. Fyll i formuläret nedan och ange följande information:

  • Namnet på den du vill hedra (avlidnes namn) och eventuell hälsning, samt från vem/vilka som hälsningen ska vara.
  • Mejladress till begravningsbyrå eller anhörig dit du önskar få minnesbrevet skickat. Du kan annars få minnesbrevet mejlat till dig själv.
  • Bifoga en skärmdump på insättningen.

Du sätter in din gåva på
Bankgiro 390-0412
Swish 123 161 62 26
Märk betalningen Minnesgåva + avlidnes namn

Vänligen notera att det är viktigt att använda formuläret nedan för att vi ska kunna administrera minnesbrevet. Vi har 5-7 arbetsdagars handläggningstid för hantering av minnesbrev.

Varmt tack för att du tänker på hundarna i din sorg

    Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna kontakta dig med din förfrågan. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.

    Om formuläret inte fungerar så kan du skicka direkt till: info@hundarutanhem.se.