Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Hundar Utan Hem
Mailbox 117
111 73 Stockholm

Fakturor skickas till ekonomi@hundarutanhem.se

Organisationsnummer: 802432-7630

Allmänna frågor

För allmänna frågor maila till info@hundarutanhem.se. Vi besvarar inte frågor om specifika hundar här. Om du har frågor om en specifik hund på vår hemsida vill vi att du gör en intresseanmälan. En intresseanmälan är inte bindande. Du kan ställa frågor om hunden i din intresseanmälan eller till hundens placerare om du blir uppringd.

Journummer

Journummer för veterinärfrågor och akuta ärenden. Endast för veterinär, polis och Länsstyrelsen, samt för dig som har adopterat en hund från Hundar Utan Hem eller är jourhem åt en hund från Hundar Utan Hem
010-344 78 90
Vänligen respektera att detta INTE är en telefon för allmänna frågor och observera att vi inte kan inte svara på frågor gällande intresseanmälningar eller adoption av hund.

Kontakta oss i adoptionsärenden

Om du har gjort en intresseanmälan och inte fått svar inom 2-3 veckor betyder det att du inte gått vidare i processen. Vi har tyvärr inte resurser att svara alla utan hör av oss till de som vi bedömer vara bäst lämpade för hunden. Blir du kontaktad är det sedan din kontaktperson du ska vända dig till med frågor gällande adoptionen.
Om du har allmäna frågor kring adoption kanske du hittar svaret här. Är du intresserad av att adoptera en hund vill vi att du gör en intresseanmälan. En intresseanmälan är inte bindande. Frågor gällande en specifik hund kan du ställa i din intresseanmälan eller till hundens placerare om du blir uppringd.

Frågor om omplacering eller återlämning av din hund

Om du behöver omplacera eller återlämna din hund så hittar du information här. Det är inte bindande att skicka in en förfrågan om omplacering. Maila oss på omplacering@hundarutanhem.se om du har frågor om omplacering eller återlämning av din hund. Vänligen respektera att detta INTE är en mailadress för frågor gällande intresseanmälningar eller adoption av hund.

Skicka en hälsning från en adopterad hund

Maila till halsning@hundarutanhem.se

Frågor om företagssamarbeten

Maila till sponsor@hundarutanhem.se

Frågor till Presskontakt

Är du journalist och önskar komma i kontakt med oss? All presskontakt går genom Hundar Utan Hems ordförande Tove Eriksson. Maila till tove@hundarutanhem.se

Frågor gällande webbshoppen

Maila till webbshop@hundarutanhem.se

Vill du skänka hundsaker?

Vi är så tacksamma för alla gåvor. Du kan lämna filtar och hundsaker på utvalda ställen runt om i Sverige. Se här för mer information.