Övriga Grupper

Inom föreningen har vi olika arbetsgrupper som ansvarar för olika områden av verksamheten. Våra medarbetare i de olika grupperna gör en fantastisk insats och lägger många timmar varje vecka på ideellt arbete i Hundar Utan Hem. Tillsammans gör vi det möjligt att rädda fler än 1000 hundar varje år.

Admingruppen

Administrationsgruppen som sköter adoptionsregister, försäkringar och besvarar frågor på info-mailen. Varje månad registreras och försäkras över 100 hundar.

Lena Widman
Adminansvarig

Linnea Andersson
Admin- och webbadministratör
Emelie Grankvist


Helen Book


Marie Pantzar


Peter Edberg


Eventgruppen

Eventgruppen planerar och genomför våra event. Bland annat Hundpromenaden, Hundens dag och Hundar Utan Hem-dagen. Ibland är vi även inbjudna till temadagar i olika butiker.

Anna-Lena Unstad
Helen Book
Lena Moseley
Åsa Liljegren

Fundraisinggruppen

Fundraisinggruppen ansvarar för våra medlemmar, medlemsvärvning och företagssamarbeten.

Åsa Liljegren
Fundraisingansvarig

Hembesöksgruppen

Hembesöksgruppen har kontakt med alla våra hembesökare och hjälper placerarna att ordna hembesök. När en familj har blivit godkänd efter en första intervju är nästa steg att ett hembesök görs och att vårt hembesöksteam kan hjälpa till med detta avlastar våra placerare enormt.

Sofia Arnell
Hembesöksansvarig
Caroline Karlsson

Fanny Grönqvist

Nadine Schunert

Sandra Ripheden

Sofia Pettersson

Jourhemsgruppen

Jourhemsgruppen utvärderar och godkänner våra jourhem. Många jourhem väljer att adoptera sin jourhund och många kan bara vara jourhem under en viss period. Därför behöver vi alltid nya jourhem.

Maria Bergstedt
Jourhemsansvarig & placerar Staffar & Bullterriers
Caroline KarlssonKommunikationsgruppen

Kommunikationsgruppen ansvarar för tryckt material och innehåll som publiceras i sociala medier som Facebook och Instagram.

Tove Eriksson
Kommunikation- & brandingansvarig

Webbgruppen

Webbgruppens arbete består främst av att lägga upp nya hundar på hemsidan och att uppdatera annonserna med nya bilder och uppdaterad information. Varje månad publiceras drygt 100 nya hundar. 

Maria Gustafsson
Verksamhetschef & Webbansvarig
Linnea Andersson
Admin- och webbadministratör
Carolina Wagenius


Anna Åhlström


Emma Bergström


Frida Jonsson


Petra Gau