Vi räddade 20 hundar (valpar och en tik)… vi behöver er hjälp NU

 

Vi vill varna för obehagliga bilder i det här inlägget.

Vi har sett många tragiska öden, vi har sett mycket misär och ändå blir vi fortfarande förstummade av hur mänskligheten kan behandla djur. I onsdags räddade vi, tillsammans med våra vänner på WAG rescue 20 st (ja du läste rätt, 20) valpar och en tik som är mamma till några av valparna från ett av Nordirlands dog pounds…

Vi är i total chock över skicket på hundarna, några är så undernärda och uttorkade att de i skrivandets stund kämpar för sina liv hos veterinären, vi vet inte om de kommer överleva. En annan valp har öppna, djupa sår som är infekterade, en annan har ett deformerat ben som behöver opereras. Flera har mask och sår över kroppen som kommer behöva vård.

Bara att vaccinera och förse alla dessa valpar med bra foder kommer bli dyrt. Lägg till intensivvård, operationskostnader och mediciner och vi pratar genast om enorma summor pengar. Vi kommer kämpa för dessa hundar och göra allt i vår makt och förhoppningsvis överlever alla, och kan komma till kärleksfulla hem i Sverige. Men vi behöver er hjälp. Vi kan inte lösa det här själva. Varenda krona räknas, vartenda bidrag litet som stort kommer hjälpa och göra skillnad och vi kommer såklart hålla er uppdaterade på deras resa.

 

Du kan skänka din gåva antingen via bankgiro, swish eller ring ett samtal.

Swish: 123 161 62 26
Bankgiro: 390-0412

Skänk din gåva genom att ringa ett samtal:

Ring: 0939-111 90 02
för att skänka 100 kr.
Ring: 0939-111 90 01
för att skänka 50 kr.

STORT TACK FÖR DIN HJÄLP💙

Se även på Facebook https://www.facebook.com/hundarutanhem/posts/1936645373084614

Vid eventuellt överskott så går det till övriga omhändertagna hundarna vi har på Irland.