Hälsningar från Axel

Allting gick så fort. Från att jag beslutade mig att det var dags att göra en intresseanmälan till att jag faktiskt hämtade honom tog inte ens 2 veckor. Jag hade hoppats på en hund som gillade att mysa. De sa att han var en drömhund. ”Världens bästa!”

Inte hade jag kunnat drömma om att han bara 10 timmar efter vårt första möte, skulle lägga sitt huvud i mitt knä och snarka under djup sömn. Inte hade jag kunna drömma om att han varje morgon skulle krypa upp bredvid mig i sängen och skeda sista stunden innan morgonpromenaden.

Vi klickade från första stund. Han är en otroligt enkel, smart, trygg och trevlig kille, mot andra djur, barn i alla storlekar och vuxna. Han gör mig stolt och jag imponeras av hans lynne och fina personlighet.

Under våra promenader travar han på glatt, men att ta snabba promenader är inget man kan räkna med. Min ”lilla Ferdinand” vill gärna stanna och lukta på allt i sin väg. Och under hans coola lugn kan det ibland blixtra till bus i hans ögon.

Tack Hundar utan hem som betrodde mig att skapa ett fint hem för Axel . Jag kunde inte ha önskat mig någon bättre!💕

Axel & Matilda