Hur många hundar kan vi tillsammans rädda på en lunchrast?

Varje år dör hundratals hundar på irländska dog pounds, enbart för att ingen vill ha dem. Upphittade hundar hålls i fem dagar för att ge en eventuell ägare chansen att ge sig till känna, men för 80% av hundarna kommer ingen ägare och hämtar dem. För dem står det sista hoppet till rescueorganisationer som Hundar Utan Hem.

Situationen för hundarna på Irland var illa redan innan pandemin, men under de senaste åren har krisen bara förvärrats. Antalet avlivade hundar fördubblades 2022 jämfört med året innan. Pounds och rescues är överfulla. Det finns helt enkelt inte hem till alla hundar på Irland som behöver ett. Vi behöver din hjälp att nå ut till fler, som vill hjälpa oss hjälpa hundarna.

Därför anordnar vi en nationell lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari.

Vi är så tacksamma för att vi har så många trogna och engagerade följare i våra sociala kanaler, volontärer, månadsgivare och adoptörer. Tack vare dig, dina donationer och när du delar våra inlägg, kan vi fortsätta rädda hundar från avlivning på irländska dog pounds – men vi behöver din hjälp att nå ut till fler.

Samla ihop ett gäng kollegor, vänner eller familjen och gå en promenad och berätta om situationen på Irland och vårt arbete. Mer information hittar du i länktipsen nedan. Be varje promenaddeltagare att swisha en valfri gåva till 900 84 83 och tagga oss gärna i en bild på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Ladda ner material

Här hittar du affischer och en broschyr som du kan ladda ner, skriva ut och sätta i lunchrummet.
Affisch 1 (A4, pdf)
Affisch 2 (A4, pdf)
Broschyr (A4, dubbelsidig pdf)
Swish QR-kod

Länktips!

Pressrelease
Läs mer om situationen på Irland
Vad gör Hundar Utan Hem på Irland
Läs mer om situationen i Polen