Testamentera

Testamentera

Vi gör allt vi kan för att rädda snälla, underbara hundar som annars ska avlivas. De är ofta utmattade, undernärda och i behov av veterinärvård.

Att rädda en hund kostar mer än den adoptionsavgift som vi kan be om. Därför är vår verksamhet helt beroende av gåvor för att vi ska kunna rädda hundar. Det finns oändligt med hundar och det finns många familjer som vill ta hand om en behövande hund. Det enda som begränsar hur många hundar som vi kan rädda är våra resurser.

Genom att testamentera en del av din kvarlåtenskap så lever din omtanke om hundar vidare och räddar livet på hundar som annars inte hade haft en chans.

Hur skriver man testamente?

Vi rekommenderar alltid att du skriver ditt testamente tillsammans med en jurist. Testamenten har strikta formkrav, därför är det bra att hjälp av någon som kan.

Kontakt

Vi hjälper dig gärna att ta kontakt med en jurist, svarar på frågor om gåvor i testamenten, hur din gåva kan hjälpa oss, samt om vår verksamhet.

Ring vår ordförande Carina Olsson på 0707-29 56 04 eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.

    Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna kontakta dig med din förfrågan. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.