Hälsningar från Tiberius

Hej!
Idag är det 1,5 år sedan jag hämtade Tiberius. Vi hade en tuff start och fick ge varandra tid. Jag tror Tiberius var lite olycklig i början och saknade sin familj, det var hjärtskärande. Det dröjde nästan ett år innan bitarna började falla på plats. Vi är helt andra individer nu och förstår varandra.

Nu är äventyren i naturen för oss båda, Tiberius som levt som stadshund tidigare fick hitta nya element i livet. Vi dragtränar ihop med nyfunna vänner. Han har fått prova att springa på kappbana efter släphare. Han får springa i skogen, första året var han mer rymningsbenägen men nu vill han tillbaka och se vad jag har för mig.

Här kommer några bilder, jag har alltid svårt att välja för Tibbe gör sig så himla bra på bild. Jag har alltid älskat djur men att få sin egen Tiberius är det bästa som hänt mig.

Tack för att ni gav mig denna chans! Hälsningar från Amanda