Hälsningar från Ruff (fd Patricio)

Nu har vi haft vår älskade Ruff (Patricio) i lite över ett år. Vi hämtade vår storögde tufsige vän en kall februarinatt på Arlanda. Han fann sig direkt hemma och har sedan dag 1 tagit plats i soffan där han helst ligger hela dagarna och gärna med någon i familjen bredvid sig. Kärleken är helt obeskrivlig, när han tittar på mig så tittar han alltid mig länge i ögonen och det känns som han ser mig ända in i själen. Han är verkligen är bästa vän och trogen följeslagare.

Att mysa det är det bästa Ruff vet! Det var utmanande med katterna i början, men nu har det gett sig. Ruff tycker också att det är roligare och roligare att leka med vår andra hund Santos.

I början var det jobbigt med ljuden på nätterna, men nu är han den som lägger sig först och stiger upp absolut sist – kan sträcka sig till att gå upp och äta frukost och kissa för att sedan bädda ner sig i sängen och sova några timmar till <3 Långpromenader gillar han skarpt och han har följt med på ridturer. Han är otroligt tillgiven oss i familjen och de närmaste närstående, undviker helst andra människor och blir nervös när det blir mycket människor – vi känner att det kan han få slippa, jag tror att han har det absolut bäst hemma i hemmets trygga vrå bland sina soffkuddar och filtar som han river ner och bäddar med varje dag <3

Vi är så otroligt glada för att vi tog detta steg och adopterade, tacksamheten och kärleken man får av dessa vilsna själar är värd så mycket – svårt att beskriva men det är magi!