Hälsningar från Perzy & Atlaz

 

Hej, här kommer en hälsning från vårt nya hem!

Percy kom till oss i februari 2016 så han har varit hos oss i över ett år och han passade in så bra i vår familj direkt. Barnen älskade han och han är världens snällaste, lugnaste och lataste. 😉 Men när han väl kommer ut tycker han om skogspromenader och även träna på att vara lös. Ibland tar jaktinstinkten över, men han springer aldrig långt bort. 🙂

Vi märkte ganska tidigt att Percy trivdes bäst i ”flock” och träffade ofta andra hundar av samma ras. Så vi började titta efter en annan hund som skulle passa i vår familj och i okt/nov hittade vi Atlaz, en väldigt rädd och blyg kille som behövde en trygg och lugn hund att luta sig mot.

När Atlaz kom till oss var han rädd för allt, han vågade inte vara nära barnen och minsta ljud gjorde honom nervös. Han var väldigt smal och man kunde räkna alla ben på han, detta är något vi fortfarande jobbar på att han ska gå upp i vikt. Nu har han varit här några månader och har verkligen gjort stora framsteg. Han är fortfarande lite rädd av sig men inte alls som innan. Han är en riktig knähund och vill gärna kramas. Hundarna passar verkligen i vår familj och dem passar verkligen med varandra. De är som piff och puff . Tack för att vi fick adoptera just dem!