Hälsningar från Lotta/Lota och hennes nya familj

 
Nu har Lotta varit här hos oss en vecka och det har gått över förväntan. Hon är en pigg liten tjej som tar för sig på ett positivt sätt. Hon vet att hon kan vara där hon vill och hon delar sin tid mellan att vara med oss och att ha ”egentid”. Nätterna tillbringar hon i vårt sovrum men i sin egen säng.  Lotta fick med sig sina saker när hon flyttade till oss och jag tror att det har betytt mycket för henne, hon känner sig trygg med sina 2 sängar, sina koppel och halsband, matskålar, täcke och leksaker.

Hon har hunnit träffa våra vuxna barn och  små barnbarn, sin nya hundkompis, grannar på gatan (både människor, hundar och katt) och allt har gått väldigt bra. Lotta charmar alla! Vi har hittat våra promenadvägar där det finns mycket att nosa på och undersöka. Lottas lycka är när rådjuren visar sig men matte tycker inte att det är lika roligt så vi har något att arbeta med.

Vi  har hunnit att göra en anmälan till vår första gemensamma kurs, i allmän lydnad, så nu väntar vi bara på att den ska starta upp men det kan nog ta lite tid.

Med vänliga hälsningar,
Ingegerd ​