Hälsningar från Nemo

Hej!

Här kommer en hälsning från Nemo (fd Neon) som bott hos oss i 5 veckor nu. Från en ganska orolig start då han lyckades ta sig ut genom ( den som vi trodde tillräckligt säkrade kattluckan) så går det framåt med rasande fart.

Vi har stor hjälp av min systers två hundar som bara älskar att hitta på saker och Nemo studerar och lär sig hela tiden att saker och ting inte är så farliga som han tror 😊 Varje gång han lyckas övervinna rädslan så stiger självförtroendet och ögonen lyser, han hoppar glatt vid min sida och svansen viftar. Det är fantastiskt fint att se.

Han har också blivit god vän med vår kanin Sniff och även vår kisse Lux börjar acceptera att dela hemmet med honom 🐱🐶.

Vi varvar lugna hemmapromenader med mentala utmaningar i form av t.ex besök vid hundbad, gå in i djuraffären för att köpa godis, hälsa på bekanta som är på besök, promenera i Strängnäs och åka bil för att hitta på roliga saker 😀

Vi går mycket i skogen, vilket han älskar. Ja promenader överhuvudtaget är det bästa och att bli kliad på magen förstås.

Jag är så lycklig över att få vara Nemos människa och ser verkligen fram emot alla roliga äventyr vi ska ha tillsammans 🥰

Kramar från oss! 💕