Hälsning från Jackie

Här kommer en hälsning från Jackie från vackra Höga kusten.

Var en lång väntan innan Jackie äntligen kom på midsommardagen. Det skulle fixa pass /vaccinationer mm och kändes så länge att vänta, men den som väntar på nått gott. ja ni vet 😃

Var även en lång resa till Stockholm och var förväntansfull och spänd på samma gång. Då jag sett på video hur hon växt och blivit större m.m. Men just det ögonblicket när dom kom ut med Jackie från transporten så fylldes ögonen med tårar och hjärtat blev varmt och pirrade hela kroppen.

Hon var vackrare i verkligheten och så fin på alla sätt och fick många pussar och svansen gick för fullt på Jackie. Nu har det gott över två månader och hon är underbar och så lättlärd och tillmötesgående på alla sätt. Vi har då kul i hop när vi promenerar i skogen och badar och busar med barnbarnen.

Hon är en glädje spridare och vi kommer ha så kul ihop i höst /vinter med kurser i lydnad och spår /Noswork och agility Hon älskar jobba och lära sej nya saker. Och hon älskar spring fritt/lös i skogen och lukta.

Är då tacksam för ni finns och måste säga vilket jobb ni gör på stället och tjejerna som transporterade hundarna hem hit till Sverige.

Wow säger jag vilket fint bemötande och organiserat och fint på alla sätt ❤️