Hälsningar från George

Hej,
Nu har jag varit hos min familj sen februari 2016. När jag kom var jag fortfarande väldigt mager och killar var skrämmande så det tog mig ca två veckor innan jag började lita på husse i familjen.

I dag är jag världens lyckligaste och välmående hund som älskar andra människor och djur. På dagarna är jag med husse i lastbilen eller hemma med matte och på helgerna är vi ute och åker båt eller tar långpromenader och det är toppen.

Att bada och simma är jätteroligt och alla säger att jag är jättefin i min flytväst.

Väldigt många människor som vi möter säger att jag är jättesöt 😀

Eftersom jag är en bordercollieblandning så ÄLSKAR jag att hämta saker: pinnar, frisbees, bollar…ja allt som man får plats med i munnen men jag får bara göra det ibland för annars blir jag lite nojig säger matte.

Jag är väldigt duktig och lättlärd och jag älskar att jobba med skallen så vi gör mycket sök och lösa problem uppgifter. Tack för att jag fick hitta min underbara nya familj genom hundar utan hem för nu lever jag livet och mår toppen.

Hälsningar från George och familjen Persheden!!