Hälsning ifrån Coco The Boxer

Här kommer en hälsning ifrån metropolen Mjölby.

Mitt namn är Coco, det sägs att jag är 6 år gammal, men det tror varken jag eller mina föräldrar på, jag är alldeles för pigg och glad, och snygg.

Jag kom till Sverige efter att mitt liv bestod av särbehandling och dålig omgivning, jag har ett kluvet öra, kluven läpp, ett litet hål i hakan, knappt några tänder kvar och en hel del ärr på kroppen.

Nu däremot, nu har jag fått en ny chans att få leva mitt liv som alla hundar ska få leva, först och främst så får jag mat och tak över huvudet, men också en otrolig mängd kärlek, bus, mys och lite hjärngympa, jag har faktiskt lärt mig ”sitt, vacker tass och ligg”. Vilket jag förstår betyder ”godis på ingång” fast med andra ord.

När matte och husse jobbar och går i skolan så klarar jag mig själv utan problem, men är de borta länge så får jag gå till dagis där jag stortrivs med alla andra hundar. När vi går på promenad och går förbi dagiser så vill jag mer än gärna smita in där!

Bäst av allt är att vi bor så nära skog och öppna ängar, så jag kan få springa skiten ur matte och husse, de har ju inte en chans.

Jag har även fått en bädd, som de sa var väkdigt dyr och att jag bör sova där, men är man envis som jag så får de till slut ge med sig och låta mig sova i soffan, även i sängen, om inte matte är hemma hehe.

Nu har jag inte tid att skriva mer, jag måste få sova lite också, det är ju så skönt att ligga i soffan!