En hälsning från fina Tempo

Hej alla på Hundar utan hem, här kommer en hälsning från beagleblandisen Tempo.

Nu har jag bott i mitt nya hem i nästan ett år och jag stormtrivs! När matte och husse kom och hälsade på i Nynäshamn hemma hos Nathalie som var min jourmatte så fattade jag ingenting! Jag försökte leka bäst jag kunde och charma in mig genom att vara så energisk och exalterad som jag orkade. Det måste ha funkat för de bara klappade och busade med mig, och sen fick jag åka i världens skönaste bil till vad jag förstått är de värmländska skogarna!

Under sommaren hittade husse och matte en dagisplats till mig, där jag stormtrivs när husse och matte är och jobbar! Inomhus ligger jag mest och chillar, men ute är det jag som är kung! Jag älskar att leka med de andra hundarna, de är så roliga och snälla! De kallar mig Röjarn’ på dagis, men jag tycker ändå att jag är ganska så lydig. Jag går faktiskt väldigt bra i koppel och tycker om att göra rätt (för då får jag godis!) Dagisfröknarna skvallrar om att jag pratar i sömnen, men matte och husse är vana för jag knölar mig alltid in mellan dom i sängen på nätterna. De försökte få mig att sova i min egen säng med eget täcke och allt, men de gav upp så jag vann plats i den riktiga sängen. De säger att de älskar att mysa med mig och man tackar ju inte nej till mys direkt!

Snart fyller jag 2 år och då har husse och matte lovat att jag ska få en spårkurs i present. Det ser jag jättemycket fram emot för skogen är det bästa jag vet! De har sagt att jag alltid ska komma på inkallning så det försöker jag göra, för då får jag godis också. Jag älskar godis och gör nästan vad som helst för en go’bit!
Hej så länge för den här gången, nu ska jag hoppa upp i soffan och lägga mig tillrätta. Imorgon ska vi ut i skogen igen och busa!

Stort tack till Hundar utan hem för att matte (Cecilia) och husse (Robin) fick adoptera mig så att jag fick en ny chans i livet. Jag älskar dom och dom älskar mig.