Hälsning från Nanooks nya familj

Hej HUH!

Här kommer en hälsning från Nanook och hans nya familj. Nanook har varit hos oss flera månader nu och hans förändring är enorm och han har insett hur härligt det är/kan vara att bara få vara hund.

Han är otroligt tillgiven, harmonisk, lojal och väldigt busig precis som det ska vara. Han älskar att springa lös i skogen och kommer på inkallning utan problem. Han älskar sina cykelturer med husse då han får sträcka ut ordentligt. Nanook trivs jättebra med sina nya kompisar och har funnit sin plats i flocken, han tycker dock att det är väldigt roligt att retas med tiken Shakira…biter henne gärna i haserna och rumpan. Äldre hanen Zacke har han däremot stor respekt för så han får sköta prägling och tillsägelse om ett visst uppförande inte passar. Nanook är väldigt lättlärd och kan sitt, ligg, tass och high five och det viktigaste lydnad samt gå fint i koppel.

Matte är ju hemma hela dagarna så hon är fortfarande Nanooks allt och han blir orolig när hon åker iväg fast både husse och lillmatte är hemma men det har sakteliga börjat bli bättre.

Vi är så tacksamma över att ha fått äran att adoptera Nanook, han är en helt underbar kille som vi älskar så mycket!

Mvh Familjen Samuelsson