Hälsning från Ella med familj

Hej!

Här kommer en liten hälsning från den allra bästa och finaste Ella som fyllde fem år i december. Hon är en blandning mellan schäfer och kelpie och kom till oss från Hundar utan Hem för snart fem år sedan. Först var vi jourhem åt henne men hon vann snabbt våra hjärtan och vi kunde helt enkelt inte lämna henne ifrån oss. Hon har förgyllt varje dag sedan dess och är en underbar familjemedlem och en riktig glädjespridare. Hennes favoritsysselsättningar är att bada, rulla sig i snön, jaga frisbeen och bollar, och så klart springa efter katter och harar så fort hon får chansen.

Hon är väldigt lyhörd och lättlärd så ibland undrar jag om hon förstår allt jag säger när jag pratar med henne. När hon fyllde år fick hon tårta i vanlig ordning. Hennes favoriträtt är nog just tårta med köttfärsbotten, skinka, korv, grädde och Frolic. Kanske är det tur att hon inte får det mer än en gång per år särskilt eftersom jag är svag för att dela med mig av andra godsaker till henne också.

Jag vill tacka Hundar utan Hem för möjligheten vi fick för fem år sedan att ta hand om Ella. Det har varit fem helt underbara år i hennes sällskap och hon kommer så klart att vara med oss många, många år till.

Hälsningar,
Urban & Johanna