Hälsning från Mika med matte!

Jag tänkte att det var dags för en liten uppföljning för hur det har gått för husykn Mika som vi har haft sedan slutet av september.

Jag ska inte ljuga med att det var väldigt tufft i början. Mika var väldigt stressad och hade väldigt dåliga ovanor och till råga på det bråkade hon ganska rejält med tiken som vi redan hade. Men efter bara några veckor började de dåliga vanor sakta ersättas av hennes bra sidor och hon började lita på oss och komma bättre överens med Nelly (tiken alltså). Nu är de bästa vänner!

Nu är Mika världens finaste, gulligaste och smartaste hund! Både jag och sambon älskar henne och Nelly så sjukt mycket och jag är så glad att vi fick tag på Mika. Hon är kelig och har en väldigt busig personlighet, så det gäller att vara med när hon får för sig något. Och smart – hon kan snart 20 kommandon varav ”puss” och spela död är två av dem 😉

Mika och Nelly älskar att springa och dra, även om Mika fortfarande kan tycka att det är okej att tvärstanna för att något luktade gott i sidan av spåret – men det tror jag kommer så småningom.

MVH Alexandra