Hälsning från Freya

Hej på er!

Här kommer en hälsning ifrån Freya (tidigare Pepsi).

Nu är det nästan 2 år sedan jag kom till Sverige! Husse och Matte hämtade mig på ett ställe som kallas Älvsjö sedan fick vi åka i bilen en stund för att komma till mitt nya hem. Husse och Matte hade en massa regler som de tyckte att jag skulle följa och jag var van att bara skälla tills jag fick som jag ville. Så det blev några konflikter mellan oss i början, men jag insåg ganska snart att jag fick mer godis när jag följde reglerna. Nu kan jag göra alla möjliga konster för att få extra godis, som att ge high five eller dansa i en cirkel. Husse och Matte säger att jag är bortskämd men det tycker inte jag.

När vi möter folk ute så säger de alltid att jag är söt och en sån glad hund, jag älskar när folk pratar med mig, då blir jag jätte glad och vill slicka dem i ansiktet! Husse säger att jag är sötast i stan, han säger alltid sådana självklara saker. Min mormor (Mattes mamma) tar ut mig på långa promenader några dagar i veckan och det är jätte kul! Jag älskar mormor! När vi kommer hem igen så är jag alltid jättetrött och då vill jag bara att hon ska gå hem så jag får sova. Jag brukar ligga och stirra på henne tills hon går, hon brukar fatta vinken efter en stund.

När Husse och jag är ute så är jag för det mesta snäll och går bredvid honom, han har en sån där rollator när han går så då tar jag det lite lugnare. Matte säger att Husse är mycket bättre i ryggen sedan jag kom hit, bra va?! Matte målar tavlor på fritiden och hon har målat av mig ett par gånger, coolt va?

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer, nu ska jag ut och leka i snön!

Hälsningar,

Freya med hjälp av matte Annica och husse Kevin