God Jul & Gott Nytt År

Hundar Utan Hem önskar er alla
en trevlig och skön jul och nyårshelg!

Vilket år vi har haft – under 2018 har vi lyckats rädda och hitta hem åt drygt 1000 irländska och 120 svenska hundar – de flesta av dessa hundar hade, utan vår hjälp, varit avlivade eller bott utomhus utan en varm bädd, utan kärlek och stimulans. Vi har även kunnat påbörjat bygget av vårt fina, varma rescue på Irland. Det kommer göra stor skillnad för de hundar som får bo där i väntan på ett hem. Vi har fått fantastisk fin respons och många vill bidra med material och arbetskraft – (psst.. det behövs mer för att färdigställa bygget). Tänk vad mycket som kan åstadkommas när vi går tillsammans!

Så varmt TACK till alla er som stöttar oss på olika sätt – adoptörer, jourhem, månadsgivare, sponsorer, gåvogivare och inte minst våra fina vänner som sliter hårt på rescues på Irland – Det är ni som gör detta möjligt!

Något annat som krävs för att rädda och hjälpa så många hundar är hängivna och fantastiska medarbetare som jobbar hårt – och det har vi! De har slitit hårt under året så över jul- och nyårshelgen tar vi lite ledigt och svarar på intresseanmälningar i mån av tid. Vi finns självklart tillgängliga som vanligt för våra jourhem och i akuta frågor från adoptörer.

Vi älskar att se hur bra alla våra adopterade hundar har det hemma hos er ❤