Aktiviteter på Hundar Utan Hem-dagen

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN
Prova på roliga aktiviteter på Hundar Utan Hem-dagen!

Nu kan du anmäla dig till någon eller några av de aktiviteter vi erbjuder för dig och din hund under Hundar Utan Hem-dagen. Passa på att anmäla dig redan nu då antalet platser är begränsat och anmälan under dagen i Hagaparken endast sker i mån av plats.

Du kan anmäla dig till högst två aktiviteter – efter det kommer din hund behöva vila.

Prova-på rallylydnad 30 min

Vill du öka kontakten och samarbetet mellan dig och din hund? Då är rallylydnad kanske något för er. Här får du en introduktion till en riktigt rolig hundsport. Tove Rastad, som driver Sigge n Friends i Årsta, har ett långt och gediget CV inom hund och har själv tävlat i rallylydnad på hög nivå.
Grupp 1 – kl 13:15 – 13:45  *FULL*
Grupp 2 – kl 14:00 – 14:30 *FULL*
Grupp 3 – kl 14:45 – 15:15 *FULL*

Koppelträning 45 min

För dig som vill förbättra koppelgåendet med din hund. Mira Bacova är utbildad hundinstruktör och diplomerad hundpsykolog och driver Hundeffekt i Uddevalla.
Grupp 1 – kl 12:15 – 13:00 *FULL*
Grupp 2 – kl 13:15 – 14:00  *FULL*

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till event@hundarutanhem.se där du skriver
• Vilken/vilka aktiviteter du vill delta i
• Vilken tid
• Ditt (eller deltagarens) och din hunds namn

Priset är 150 kr/aktivitet och gäller för en hund med människa. Information om hur du betalar får du i din anmälningsbekräftelse. Alla intäkter går oavkortat till att hjälpa fler hundar. Säkra er plats och anmäl er redan idag till event@hundarutanhem.se.

Hundparaden

En av höjdpunkterna under Hundar Utan Hem-dagen är Hundparaden där hundar som är adopterade via Hundar Utan Hem får chansen att visa upp hur fina och fantastiska de är. Det enda du gör är att gå med din hund i en uppvisningsring. Om ni vill får ni gärna visa upp något litet trick. Samtidigt berättar en speaker kort om varje hund så att åskådarna får veta lite mer om vem det är de ser framför sig.

Vi hoppas lika många hundar vill visas upp i år som tidigare år och att vi får se stora, små, unga, gamla, långhåriga, korthåriga och alla olika rastyper och färger man kan tänka sig.

Anmälan till Hundparaden är stängd