Tack för en fantastisk Hundar Utan Hem-Dag!


Tack till alla som kom och gjorde Hundar Utan Hem-dagen 2023 till en av de bästa hittills. Regnet höll sig borta, till skillnad från besökarna. Att stå där på gräsmattan i Hagaparken och se så många hundar och adoptörer från hela landet – det gör oss både stolta och rörda över vilken stor och varm familj vårt rescue-community är.

Rescuepersonal från Irland och Polen fick träffa hundar de skickat iväg på vår transport, och trots att det i vissa fall gått flera år så var det ingen hund som hade glömt sina räddare. Det fälldes många glädjetårar, många burgare gick åt, kantareller nosades fram, svansar viftade och dagen gick alldeles för snabbt. Nu är det ett helt år kvar till nästa HUH-dag och vi längtar redan!

Tack också alla ni som följde våra livesändningar på Instagram och skänkte pengar till vår insamling. Livesändningarna finns som reels att titta på i efterhand på vår Instagram. På vår Facebook-sida finns också en hel del bilder från dagen.

Ett särskilt stort tack till The Haven Rescue, Dundalk Dog Rescue, Husky Rescue Ireland, Star Rescue, Limerick Animal Welfare och de oberoende irländska rescue volontärerna, Zwierzaki do wzięcia och Pogotowie dla Zwierząt (Djurambulansen).

Vi ses igen nästa år!