Tack alla ni som kom och gjorde Guldtassen-galan till en fantastisk kväll!

❤ På självaste Alla Hjärtans Dag anordnade Stockholm Comedy Club en välgörenhetsgala – Guldtassen, där alla intäkter gick till Hundar Utan Hem. Det bjöds på en härlig middagsbuffé och fantastisk underhållning; Thomas Oredsson, Malena Ernman, Janne Westerlund, John Olsson, Frida A Werander & Johan Norén.

För första gången delade vi också ut Guldtassen till personer som gjort en insats lite utöver det vanliga.

I år delades priset ut till:

Sofia Törnqvist Ullvin
Genom att anordna hundpromenader och träningstillfällen i nosework och rallylydnad har Sofia inspirerat och engagerat andra adoptörer att aktivera sig tillsammans med sina hundar. Att hundar får utvecklas genom träning, vilket skapar en fin relation till sina hussar och mattar, är ett fint och viktigt initiativ som vi vill uppmärksamma.

ICA Maxi Häggvik
Genom att ni under många år har sponsrat och stöttat Hundar Utan Hem har vi kunnat skapa trevliga träffar och event och hjälpa fler utsatta hundar.
Vi vill också uppmärksamma att ICA Maxi Häggvik för många år sedan var en av de allra första som fattade det viktiga beslutet att sluta sälja fyrverkerier för djurens skull!

Volga Amoor & Daniel Dahlqvist
För att ni har kört många, långa sträckor för att hjälpa utsatta hundar som har behövt hämtas akut, eller lämnas i sitt nya hem.
För att ni alltid med glädje ställer upp, och ofta med kort varsel. Tillsammans hjälper vi hundarna till en bättre framtid.

Under kvällen samlades fantastiska 25000 kr in till veterinärvård för hemlösa hundar.

STORT TACK till Stockholm Comedy Club, med vd Magdalena Bibik Westerlund och Janne Westerlund för ett fantastiskt initiativ och en jättetrevlig kväll!

Tack till fotograf Martin Vallee.