Ny samarbetspartner: Silk Dog Rehab

Hundar Utan Hem är väldigt stolta och glada över att få presentera Silk Dog Rehab som ny samarbetspartner. Silk Dog Rehab drivs av Carolina Silk som är certifierad canineopat.

Lokalerna ligger i Högdalen och här finns vattentrask, vibb och laser som är fantastiska komplement till massage och träning. Caroline erbjuder tjänster både för friskvård och rehabilitering av skador.

Det vi uppskattar med Carolina är att Silk Dog Rehab tycker det är viktigt att hunden känner sig trygg och bekväm under hela behandlingen.  Det betyder att all behandling sker på hundens villkor. Hennes brinnande intresse för hundar och deras hälsa kommer från egna erfarenheter, och vi delar hennes kärlek till dom fyrbenta vännerna.

Så här säger Carolina om samarbetet med Hundar Utan Hem:

Det känns otroligt fint att få möjligheten att hjälpa till i en sån fantastisk organisation som brinner för att ge hundar en andra chans i livet. Jag har själv bott utomlands och sett hur dåligt dessa hundar blir behandlade. Efter det var det självklart för mig att ta emot en omplacering som i mitt fall var en svensk hund som inte fått en bra start i livet.

Carolina och Silk Dog Rehab kommer att sponsra Hundar Utan Hem genom att under 6 månader hjälpa några av våra hundar med behandlingar. Poppe är den första hunden som hon tagit emot och som nu får laserbehandling, vattentrask och massage på Silk Dog Rehab. Poppe har suttit i många år på shelter, han har en gammal ryggskada och behöver bygga muskler i bakpartiet. Under sin tid i Polen blev han även skjuten, men som tur är sitter skotten så att de inte besvärar honom. Hans första år i livet har inte varit lätta, men det kompenseras han för nu i en familj som älskar honom och med den bästa vård man kan få här i Sverige.

Vi på Hundar Utan Hem är tacksamma för och ser fram emot ett gott samarbete med Silk Dog Rehab.