Hälsningar från Socks och Emma

Hej!

Här kommer en hälsning från Socks och mig!

Socks är en liten, gosig och bestämd herre på fem år. Han kom till mig från Irland i slutet av september 2020 och vi har firat ett år tillsammans. Han fick behålla sitt ursprungliga namn och vad jag visste var han en terrierblandning. Efter att ha gjort ett DNA-test visade det sig att han är 25% Russel Terrier, 25% Yorkshire Terrier och 50% Chihuahua.

När han kom till mig var han försiktig, men väldigt gosig. Han har verkligen växt som individ för varje dag som gått och är nu mycket mer självsäker. Han är fortfarande lika gosig och älskar att hänga tillsammans i soffan eller uppe i knät. En perfekt dag enligt Socks är att vara ute i skogen några timmar, hänga i eftermiddagssolen med ett gott ben på balkongen och sedan mysa uppe i soffan tillsammans på kvällen.

Att adoptera Socks är det bästa jag gjort för han är verkligen det bästa jag vet! Tack Hundar Utan Hem för att ni förde ihop oss!

Varma hälsningar,
Socks & Emma