Hundar Utan Hem-dagen 2020 – Aktivitetsmånad

AKTIVITETSMÅNAD – EN AV ALLA SAKER SOM HÄNDER PÅ HUNDAR UTAN HEMS DIGITALA EVENT! 🥳

Vill du ha roligt och utvecklas tillsammans med din hund?
För endast 250 kronor får du en hel månads roliga utmaningar!

Genom att erbjuda ett aktivt liv får du en mer välbalanserad och välmående hund samt att relationen mellan er stärks. Det är viktigt med såväl fysisk som mental aktivering och variationerna är oändliga. Men ibland blir vardagen lite tråkig och idéerna tryter. Häng med oss på vår onlinekurs så kommer vi ge dig inspiration och instruktioner till olika och roliga aktiviteter!

Under aktiveringsmånaden kommer du varje vecka få en pedagogisk film levererad i en sluten Facebookgrupp. I filmen visas veckans utmaning och du får instruktioner, tips & råd samt att du kan ställa frågor och få feedback. Om du vill kan du gärna dela med dig av dina resultat genom filmer, bilder eller i text.

Vi startar den 14:e september och är igång under en månad. När månaden har gått kommer du ha provat på nya saker, förbättrat relationen med din hund och ni kommer att ha haft riktigt roligt tillsammans! Du hänger väl med?

Kursen säljs fram till den 12:e september. Swisha 250 kronor till 123 161 62 26 och skicka en skärmdump till event@hundarutanhem.se

En digital aktiveringsmånad gör att ALLA kan delta oavsett var i landet ni befinner er ❤. Avgiften går givetvis direkt till vårt arbete med att hjälpa fler utsatta hundar.