Hjälp Calvin!

Hej,
jag heter Calvin, och jag behöver din hjälp!

Jag är en Bichon Frisé-hane på snart 5 år. Efter mina tuffa år på Irland, där ingen ville ha mig kände jag mig mycket nedstämd. Mest av allt önskade jag mig en familj som ger mig trygghet, kärlek och omvårdnad.

I januari 2017 kom jag äntligen till Andreas, Jessica och Ida i Alingsås. Jag älskar mitt nya liv! Och de har sagt att vad som än händer, så kommer de aldrig lämna bort mig igen. Dom kommer ge mig oändligt med kärlek och omvårdnad och göra sitt bästa för att jag ska få kunna må bra resten av mitt hundliv.

Jag är snäll mot alla djur och människor, oftast glad, ganska lugn (men kan också bli rejält busig) och älskar sova nära min husse och matte i sängen, då jag har stort närhetsbehov. Jag har det mycket svårt med min päls och tassar som kliar otroligt mycket. Jag har svamp, hotspots och allergi och dessutom kan jag inte se med mitt ena öga. Nu behöver jag hjälp, för jag har fått grå starr i mitt andra öga.
Utan en dyr operation kommer jag bli helt blind och då blir mina sista år än mer tuffa. Jag vill kunna se när jag busar och springer runt, och kunna se husse och matte i ögonen när jag önskar mat och vatten eller godis och kel. Finns det snälla människor därute som kan hjälpa mig?

Calvin behöver dig! Vill du ge en gåva till operationen som skulle rädda Calvins syn?

Så här kan du ge ett bidrag:
Märk insättningen ”Calvin”

Bankgiro: 390-0412

Swish: 123 161 62 26

Ring: 0939-111 90 02 för att skänka 100 kr.
Ring: 0939-111 90 01 för att skänka 50 kr.

Tack!