Hälsningar från Yra

Yra här, hette visst Alliss tidigare enligt morsan..
Jag tänkte ge er en till uppdatering, är ju snart ett år sedan ni fick en!
Nu har ju jag bott i Sverige över ett år och jag är evigt tacksam för att jag fick en chans att hitta hem.
Vädret i Sverge är helt fantastiskt! På vintern tar morsan med mig till något som kallas för fjällen och där finns det SÅ MYCKET snö! Det är jättekul att hoppa runt i drivorna och gräva! Sedan är ju somrarna så härlig med mycket sol och gräs i överflöd! Jag brukar försöka äta gräs när morsan inte ser, för hon gillar visst inte när jag försöker vara nyttig..
I den förra uppdateringen så berättade morsan att vi börjat lite med nosework och nu har vi gått en kurs i det hela. Vi ska gå en till kurs och efter det hoppas jag att jag får tävla och visa de svenska hundarna vart skåpet ska stå, för om jag får säga det själv, är jag redan en mästare!
I övrigt säger morsan att jag har utvecklats ofantligt mycket bara de senaste 6 månaderna.
Uppenbarligen så har jag blivit bättre på att följa henne och behålla fokus samt att gå fot. Jag hävdar dock att det är bara för att jag måste ju hålla koll på henne så hon inte går vilse på våra promenader!
Hur som haver, tack Hundar Utan Hem för att jag fick komma till Sverige och för att ni hittade det perfekta hemmet för mig. Morrmorr säger att jag inte hade kunnat få det bättre och jag tror hon har rätt!

Nu måste jag kila, morsan tjatar om att vi ska sola lite!
Återigen tack!!

Pussar och pip,
Yra (Allis) och morsan (Zandra)