Hälsningar från Lily

Hej,
Här kommer den årliga uppdateringen från Lily med familj.
Nu är de snart exakt två år sedan Lily kom till oss.  Hon och den gamla hunden är fortfarande bästa vänner.
Lily trivs fint fint i familjen och visar konstant glädje över sina familjemedlemmar. Äldsta barnet bor inte hemma just nu. Så när han kommer hem så är de bäst att ha Sten koll så han inte försvinner.
Lily har även en kompis som också är via hundar utan hem 🙂 som heter frank. Han är lite stor o bufflig ibland. Men ganska trevlig ändå tycker hon. Vi har även hittat en golden hane vid namn fonzie som är en stor favorit. För när man möter honom brukar vi vara i hundrastgården. Och där vet Lily att de får vara mycket bus och lek. (Han kom med på ett hörn på bilderna. Han är den bruna golden)
Hon charmar alla hon får träffa och visar även mer nyfikenhet på nya människor än tidigare, de får även hälsa på henne nu.
Hundmöten som vi jobbat med går för de mesta bra nu. Men man kan inte tycka om alla hundar man möter, och de hörs. Men inte alls som innan 🙂
Känns som alltid varit en del i familjen. Tiden har både gått fort och långt. Hon har inte varit sjuk eller något annat, utan är pigg och glad. Nu tar värmen på henne lite, men då badas de lite.