Hälsningar från Toby (Benji)

Jag vill säga tusen tusen TACK för förtroendet att adoptera (då Toby och nu omdöpt till) Benji! Han är mitt livs kärlek och absoluta bästa vän, jag har inte ångrat mig en sekund! Eller jo förra hösten när han sprang efter en hare utom synhåll då trodde jag mitt hjärta skulle stanna för jag var så rädd att han skulle springa bort, men som tur var kom han snart tillbaka(!) Och med träning har intresset för harar börjat svalna och han stannar hellre och kikar än springer efter.

I december förra året bestämde jag mig för att byta jobb så att han alltid kunde följa med på jobbet, vilket visade sig vara det bästa valet för oss. Nu har han helhjärtat tagit på sig rollen som terapi-hund för många av mina patienter, det är så otroligt fint att se interaktionen och utbytet de får av varandra! Jag har även flera kollegor som är mycket hundrädda pga dåliga erfarenheter som små, där Benji hjälpt till att bygga förtroende för hundar igen och är nu mycket omtyckt, vilket är så häftigt att se! Bifogar bilder som jag tycker speglar hans personlighet. Återigen tusen tack för att han fick bli en del av vår familj! 🥰

/Jenny & Benji