Hälsningar från Stella

Hej, här kommer en hälsning från Stella! Hon kom till oss år 2022 när hon var 8 månader gammal.

Hon tog över efter våran amstaffkille som plötsligt gått bort i sjukdom, och det gjorde hon minsann. Stella var en utmaning och fick mig att fundera en extra gång
och klia mig i huvudet. Hon kom in som en virvelvind in i vårt hus och gav oss huvudbry och gråa hår (men även kärlek och massor med energi).

Idag så har hon blivit min ögonsten, bästa vän och många gånger även min assistent. Hon finns där och hjälper mig med att plocka upp saker från golvet, eller om jag behöver ta mig upp.
Hon går alltid lös med mig och har alltid ögonen på mig så jag inte försvinner. Vi bor i skogen vid en sjö så vi är för det mesta ute och rör oss i naturen. Energin i schäfern finns ju alltid med, i dag gör hon bra saker med den och skyddar mig från allt, älskar att sova nära mig och är helt underbar!

Tack HUH för min prinsessa! 💙