Hälsningar från Oskar

Vår familj hade länge tänkt på att ta hand om en omplacerad hund, men inte hittat rätt för just vårat hem. Så dök Oskar upp. En labradoodle som kom från en bra familj på landet men som inte kunde behålla honom längre. Vi ansökte och jag åkte ner för att hälsa på honom och blev överöst av pussar av en övertaggad Oskar. Klart han fick följa med hem! Precis så övertaggad blir han fortfarande när jag kommer hem efter att ha varit borta.

I början var han stressad och följde oss vart vi än gick och råkade kissmarkera på en gardin men vi gav han all den tid han behövde. Oskar blev mer och mer trygg och är nu en sån självklar del av familjen så vi minns knappt hur livet var förut. Han har berikat våra liv på så många sätt. Oskar är en underbar hund som följer med på allt från båtturer till svamp-promenader. Vi har fått lära känna honom och han oss.

Han har en bästa vän i grannhunden som han brukar springa med på ängen. Han tigger om att borsta tänderna. Njuter av att bada i vår intilliggande sjö. Vill gärna äta mat när han åker bil. Älskar när dottern hopptränar honom eller sonen leker gömma godislekar. Är galen i älgkött. Han har nu fyllt 7 år och vi ser fram emot att dela hela resten av vårt liv med vår fantastiska familjemedlem ❤️

Oskar – vi älskar dig! / En familj i Luleå