Hälsningar från Sigge

Hej!

I somras firade vi våran Sigge, tidigare Reuben, då han fyllde 10 år. Sigge kom till Sverige och mig sommaren 2013 och var då en oslipad stjärna som hade varken koll på svans eller ben. Han gick under smeknamnet Scooby Doo då han uppträdde ganska exakt som karaktären.

Åren har gått och även om den första tiden var lite stökiga för oss har vi till slut hittat vår plats på jorden och vi har kunnat skapa ett finfint liv tillsammans. När min och Sigges flock ökade i antal blev livet bara bättre och bättre för Sigge, speciellt när han mötte Harry, en trygg liten border terrier, som tog Sigge under sina vingar.

När vi sedan flyttade till vår gård och skogsfastighet (med blåbärsskog och bad i sjö) föll verkligen allt på plats för Sigge och livet kunde bli precis på det sätt som han behövde ha det. Sigge har vuxit från en osäker unghund till att bli en stor och mysig hund som vänner tar sina barn till för att besöka för att barnen ska få uppleva goda hundmöten. Sigge har de senaste åren hunnit fostra både valp och barn och han är otroligt uppmärksam och vill vara till lags. Jag kan inte förstå att jag och Sigge har hängt ihop i över 9 år även om det känns som han för alltid varit vid min sida. För vid min sida finns han alltid, med all den kärlek som denna fina hund har inom sig. Jag och Sigge vill såhär i jubileumstider skicka en hälsning och tacka för att ni gav oss möjligheten att skapa ett liv tillsammans och där ni hjälpte Sigge att ändra hans öde till något bättre än hur det kanske hade blivit för honom på Irland.

Varma hälsningar från Stina och Sigge