Hälsningar från Peanut

Här kommer en hälsning från Peanut, en chihuahua/jack russell-mix uppe i Gällivare! För lite mer än 4 år sedan (2019-12-17 kl 16.10) träffade vi vår lille kille för första gången. Som vi hade längtat, det var kärlek vid första ögonblicket.

Peanut, eller Pii som han också kallas, är en liten, pigg krabat och en helt underbar familjemedlem. Peanut är lite som en boss här hemma, han har full koll på det mesta (här smyger ingen förbi). Han trivs med livet och med familjen. Vi har testat nosework, viltspår han är så duktig och väldigt lydig.

I september 2020 hämtade vi vår andra hund, och vi var lite oroliga över hur Pii skulle reagera med att få en brorsa. Men allt har verkligen gått jättebra, de är bästa kompisar och delar på allt!

Till sommaren hoppas vi på att kunna träffa Peanuts syrra Sugar (numera Ester) som bor i Stockholm. Det hade varit helt underbart att låta dem träffas. De hade en tuff start i livet, men tack vare Hundar Utan Gem fick de en andra chans.

Tack för att vi fick möjlighet att adoptera denna underbara kille. Ni gör ett fantastiskt jobb för alla hundar ni räddar!

God fortsättning önskar Peanut med familj i Gällivare.