Hälsningar från Luna (fd Hanna)

Hej, jag heter Luna (jag hette Hanna innan).

Matte och husse bad mig skriva en hälsning till er, jag ville skriva ett brev men jag började tugga på det istället… Jag har bott i mitt nya hem i över nio månader och det är så himla bra här. Har hunnit träffa massor med fyrbenta och tvåbenta kompisar, gått valpkurs, nosework och enligt matte och husse har jag gjort en stor resa på dessa månaderna.

I början var jag väldigt försiktig och rädd, men alla har haft bra med tålamod och gett mig tid för att landa – och wow vad mycket godis man får av folk som vill lära känna en! Det finns så mycket jag tycker är roligt i livet men bland det bästa är att gå långa promenader i skogen, träffa mina hundkompisar, bada i havet, sova mellan matte och husse och få tugga på mina leksaker.

Jag tycker väldigt mycket om att tugga på saker, det allra bästa har varit mattes vinterjacka, men då blev hon inte så glad….jag tänker att ligger det framme så är det till för att tuggas på? Annars får de ha bättre koll på sina grejer! Men nu verkar de ha lärt sig att ta undan sina saker, tydligen heter det att ”Luna-säkra” stället. De har hittat på många smeknamn till mig men det är mest Puman och Lunis som används märker jag. Men jag lyssnar bäst till Luna för det är så jag heter, det har matte och husse sagt.

När matte och husse kommer hem är jag så glad att jag studsar upp och ner flera gånger. Jag visar min kärlek genom att nafsa på allt jag kan få tag på men jag menar inget illa med det. Det är väldigt mysigt att sitta i knäet hos matte och husse och nu vågar jag även sitta hos andra och mysa.

Jag vill skicka en massa kärlek och varma pussar till alla hundkompisar som redan har ett hem men framför allt alla ni som inte fått ett hem än, ni förtjänar att ha det minst lika bra som jag fått det. Tack Hundar Utan Hem för att ni körde mig hela vägen från Polen till min matte och husse i Ängelholm. Livet är helt underbart tycker jag.

God fortsättning önskar Luna & hennes matte & husse ❤️