Hälsningar från Mora (Coco) med familj

Hej på er Huh,

Nu har det gått ett år sedan jag åkte upp tillsammans med min pojkvän och hämtade lilla Coco i Jönköping, och vilket år det har varit! Det har varit så mycket glädje och skratt tillsammans med henne. Hon är en fantastisk hund som jag älskar otroligt mycket.

I början av året så gick vi på en grundkurs tillsammans med Coco för att jag ska kunna lära mig saker och få lite tips och trix. Det var en mycket rolig och lärorik upplevelse och vi skrev upp oss på intresselistan för fler kurser. Vi åker nästan varje helg på en liten miniutflykt då Coco får följa med ut i skog, öppna landskap eller ständer där hon får springa av sig vilket man ser att hon verkligen älskar. Vi brukar ha lite cykelturer då hon får springa med och nu när det börjar närma sig sommar så kommer snart den lilla båten fram vilket hon i och för sig tycker är sådär, men när vi väl är framme på nån ö så är det full fart som gäller.

Hon är väldigt försiktig när det kommer till nya människor men låter personen henne vara så tar nyfikenheten över efter några minuter och hon kommer sakta fram och hälsar. Oljud är inte något roligt, men vem tycker det?=) och för det mesta så slappnar hon av ganska snabbt efter att det slutat låta, vilket kunde ta en bra stund tidigare. Hon är otroligt duktig när vi möter andra hundar på våra promenader och tycker för det mesta att det är bäst att gå snällt bredvid utan att dra i kopplet.

Hon vill alltid att vi ska vara samlade och har de senaste månaderna börjat hoppa upp och mysa med oss mer och mer vilket vi tycker är så gosigt. Det var en liten uppdatering=)

Ha det så bra!

MVH
Josefin Lindell