Hälsningar från Molly

Här kommer en hälsning från Molly som hämtades på Arlanda i december 2009. Då uppskattningsvis 3 år. Nu har hon alltså uppnått den aktningsvärda åldern av 15 år!

Vår dotter och hennes pojkvän hämtade Molly men rätt snart tyckte dottern att det blev jobbigt. Jag hade träffat Molly. Vid ett tillfälle satt hon på en köksstol och följde mig med blicken när jag diskade. Jag tänkte att den hunden överger jag aldrig. Så blev Molly vår hund. Jag gick agilitykurs med henne och hon var så duktig – orädd och lärde sig snabbt och ville så mycket. Molly har fått lära känna våra barnbarn som fötts under hennes tid hos oss. Det yngsta älskar Molly. Hon ordnar agilitybanor och Molly lyssnar på hennes kommandon.

Molly har varit kärnfrisk. Ett veterinär besök har vi gjort och det gällde tänderna. Nu är hon gammal och våra långa långa promenader har blivit kortare. Nu sker de på hennes villkor. Ibland visar hon att hon är pigg och vill gå långt. Då blir jag jätteglad.

Nu på sista tiden har hon följt mig mer än vanligt – legat i min säng på natten. Och då tänker jag att hon kan ju inte bli hur gammal som helst. Jag har haft hund hela mitt liv och jag tror inte att jag kan vara utan. Alltid cockerspaniel men jag måste säga att terrierblandningen lärde mig att se andra raser.

Hälsning från Görel och Molly