Hälsningar från Mini

Hej!

Mini kom till mig från ett jourhem på Irland i februari 2024. Till en början var hon stressad och rädd, men efter några dagar började hon anpassa sig till sitt nya liv.

Mini är en tjej med mycket bus och lek. När hon kom till mig sprang hon fram till den överfulla korgen med hundleksaker helt överlycklig. När hon fick sitt första ben visste hon inte vad hon skulle göra med det, men tillslut förstod hon att hon skulle tugga. Idag älskar hon att få äta ben och kasta omkring med sina leksaker. Till en början var hon rädd för bilar, snö, nya möten med människor nu har hon blommat ut och är en trygg och glad tjej som med hjälp av mattes vägledning tar sig an livet och nya utmaningar.

Hon är med mig överallt och är duktig på att anpassa sig till nya situationer. Och vilken livsglädje hon har! Hon är en riktig liten prinsessa . Hon är oerhört lätt att träna och vill bara göra matte glad. Hon har fått testa att söka godis och agility och hon var oerhört lycklig. Hon är så levnadsglad och positiv. Det blev en match made in heaven mellan matte och Mini.

Med vänlig hälsning Ida