Hälsingar från Kamaro

Hej på er!

För 2 år sedan när vi satt i trappuppgången var Kamaro så stressad så han knappt visste vart han skulle ta vägen. Jag lovade honom då att jag skulle göra allt jag kan för att han skulle bli en lugn, trygg och lycklig hund.

Jag hade tagit semester i sex veckor och när de var slut hade jag beslutat mig för att sälja min lägenhet i Sthlm och köpa ett hus ute i skogen. För att Kamaro skulle få chansen att bli just det, som jag lovade honom där i trappuppgången. Han skulle få chansen att vara så mycket hund han bara kan.

Vi sitter ihop dygnet runt, han är aldrig utan mig, jag är aldrig utan honom. Han är med överallt, på jobbet, hos frisören, affären etc. T.o.m. när vi har konferens på jobbet så är han med. Kan inte han vara med, ja då stannar vi hemma. Och jag kan med glädje och stolthet säga att han blivit allt det som jag hoppades på.

Världens finaste hund, som är så otroligt klok & smart, snäll med barn, vuxna & andra hundar. Helt oberörd när andra hundar runt omkring honom skäller, ett psyke som jag hade svårt att tro han skulle visa upp när vi satt där i trappan för 2 år sedan och som jag är otroligt imponerad över.

Är så otroligt stolt över honom, och varje dag när vi går i skogen och han springer runt lös och nosar och undersöker så ler jag för mig själv och tänker att jag tog rätt beslut som flyttade ut i skogen. Den 12:e april firade vi 2 år tillsammans, och det är en ära att få vara din husse Kamaro.

Tack för Kamaro Hundar Utan Hem.
Vi lever livet.
Jag älskar honom så det värker i hela hjärtat.

Mvh Daniel