Hälsningar från Luna

Här kommer en hälsning från Luna.

Nu är det över 1 år sedan Luna stormade in i mitt liv bokstavligt talat, en hund med mycket egenheter och ”klarar mig själv”-anda. Det har varit mycket svett, tårar, skratt och kärlek, men wow vilken fantastisk individ hon blev. Med rätt verktyg och tålamod kunde hon till slut slå sig till ro och nu står hon starkt vid min sida. Jag har aldrig haft en såhär stark och fin relation men någon hund innan, jag älskar henne något kopiöst. 🥰

Hon är med mig på alla mina vandringar, stora som små och att tälta är inga problem för Luna, för hon får ju sova jämte matte då. 😜
Vi har prövat oss fram i nästan alla hundsporter och hon är så duktig, men vi båda fastnade för draget och oj vad hon är i sitt esse när hon får dra och springa. 🤩 Luna är även HD/ED röntgad med A på båda delar vilket innebär ett långt liv i dragsporten. 🥳

Ser fram emot alla våra år tillsammans, tack för denna fina hund!