Hälsningar från Lottie

Hej alla på HUH,

Jag fyllde 8 år den 29:e augusti! Matte bakade en tårta åt mig. Den var riktigt god, jami.

Jag har nu bott i sex år hos matte och husse som älskar mig och säger att jag är den bästa och snällaste hunden man kan ha. I vår flock finns sedan ett år tre hönor som jag är kompis med. Varje morgon äter jag och matte frukost ute i hönornas sällskap. Matte ger mig och hönorna ost och hembakade frallor med frön i.

Efter frukost rastar jag matte och husse. Jag ser det som min uppgift att hålla dem i form. Varje dag drar jag dem runt en liten sjön. Det blir en runda på 7 km. Matte och husse är långsammare än jag så jag får vänta på dem ofta. Det händer att jag stannar och nosar på extra spännande dofter så de också kan stanna och vila en stund medan de väntar på mig. Det är viktigt att vara snäll mot matte och husse så de inte blir ledsna när de inte orkar hänga med mig.

Hälsningar från Lottie, Kaisa och Uffe