Hälsningar från Leo

Hejsan! Leo heter jag och har bott hos min husse och matte i nästan ett år nu. Jag bor med min schäfersyster och vi tokbusar varje dag! I början var jag väldigt försiktig och vågade inte bli berörd, men nu sover jag i sängen varje natt. Jag har också lärt mig att om jag lägger tassen på människorna så blir man klappad och det är ju faktiskt ganska nice. Springa i skogen är det bästa som finns, även om det är skönt att chilla i soffan också. Då och då kan jag till och med hitta någon sko att ”låna” från matte, men det är inte lika populärt. De går nästan aldrig sönder dock!

Jag har också lärt mig både sitt och ligg, även om det är svårt att skilja på ibland. Jag är alltid väldigt stolt när jag lyckas i alla fall! Livet leker och husse och matte hälsar tusen tack för att de fick hämta hem mig.