Hälsningar från Laska


Här kommer en glad sommarhälsning från Laska och hennes lyckliga familj.
Det har blivit lite nytillskott i familjen förra året med en söt liten kattunge vid namn Cat, nu 1½ år gammal. De kom överens redan från början och hon älskar Laska över allt annat. De leker och myser tillsammans varje dag. Ännu roligare är att de gärna går på promenad tillsammans och ska då gå precis bredvid varandra. När de ligger ute i trädgården håller de koll tillsammans, vilket man såklart måste så att grannkatterna inte råkar hänga framför deras dörr De är bästa vänner.

Laska hänger gärna med på alla möjliga äventyr och har visat sig vara extremt bra med människor som är äldre eller sjuka. Min gammelfaster fick cancer för 2 år sedan och hur varmt det än var låg Laska i sängen hos henne hela tiden när vi var där. Hon är mycket känslig för människors och andra djurs mående och beteende och hjälper gärna till om hon kan. När jag får epilepsianfall ser hon till att uppmärksamma om det finns någon i närheten annars lägger hon sig tätt intill mig tills det är över.
Jag är extremt tacksam för den här tjejen som har gett mig oändligt mycket mer än jag någonsin kunde trott.

Tack för att jag fick adoptera Laska.
Vänliga hälsningar

Maria