Hälsningar från Larry

Larry heter jag och är 4.5 år nu. Jag hittade mitt hem genom Hundar Utan Hem för 4 år sedan. I början var jag ett riktigt busfrö. Gick loss på allt jag kom åt. Säng, soffa, köksstolar & fönsterblommorna är allt utbytt för min familj uppskattade inte mitt engagemang i hur jag tyckte de skulle se ut (haha!). Men med tiden har jag funnit min inre ro. Jag har fått många hundkompisar och min bästa vän heter Nova. Hon kommer också från Irland.

Jag har rutiner och det är viktigt att de hålls. Ibland får jag påminna min familj om det går nån minut över tiden. De bästa jag vet är att mysa & pussas. Ska göras länge och flera gånger om dagen så fort tillfälle ges. Matte säger att alla älskar mig och att jag förgyller deras tillvaro. Jag visar dagligen att jag älskar dem också. Har två katter i familjen och vi trivs bra ihop. Vi är som syskon. Lånar gärna ut min bädd till dem så jag har en anledning att få sova i sängen.

Med detta sagt vill jag önska er alla en god jul och ett gott nytt år. Hoppas ni får julklappar som mig. 🎁 Undrar vad min familj hittat på för roligt till mig i år. Om jag får chansen tänker jag försöka öppna en när tillfälle ges. Shh.. skvallra inte.

Hälsningar Larry